Du er nå kommet til Popsenterets utleieside. Vår jobb er å hjelpe deg med å lage arrangementer, eventer, konferanser og seminarer med innhold. Enten du trenger lokaler eller hjelp til planlegging og gjennomføring, er vi har for å tilrettelegge. Ta en titt, ta kontakt, kom innom, så lager vi noe fint sammen. Hilsen Maren og Andreas.

VÅRE LOKALER

TAKET

LILLE OSLO

FOAJé / LOUNGE

Taket vårt er den perfekt seminar- og selskapsarena. Her er du på taket av urbane Grünerløkka, med alle fasiliteter tilgjengelig. 

Vårt største lokale. Med egen konsertscene, stor bar og tilknyttet uteområde, gir det mange muligheter til ditt arrangment. 

Enten du ønsker aktiviteter i musikkmuseet eller å avvikle en lansering, er dette et urbant rom som passer til det aller meste. Ønsker du en opplevelsespakke til ditt arrangement?

 
 

Hos oss har har vi kapasitet til å underholde grupper opp til 150 personer. Ta en titt på de ulike opplevelsespakkene. 


Popsenterets lokaler egner seg utmerket til kurs, konferanser og selskaper. Vi tilbyr komplette konferanse- og selskapsoppsett, enten det er dag- eller kveldsarrangement. Våre lokaler fordeler seg på ulike plan, noe som gjør det mulig å avvikle heldagsarrangementer uten å bli forstyrret ved omrigg. Vi har også  store tilgjengelige uteområder, som vår takterrasse eller vår bakgård. Våre prosjektledere er behjelpelig med utforming og planlegging av alle aspekter ved arrangementer, enten det er tips til servering eller gjennomføring.