Publikumsaktiviteter: Utleie og arrangement

OMVISNINGER)
For mindre grupper: opptil  30 personer

1)      «En reise i musikk historien» (60 minutter)

Gjennom denne omvisningen får du innblikk i populærmusikkens utvikling fra 1905 og fram til i dag. Her settes musikalske høydepunkter i sammenheng med vår kulturhistorie, samfunnsutvikling og medie- og teknologiutvikling.

(Omvisningen inkluderer en runde i Popsenterets aktuelle temautstilling.)

2)       «Tilbake til ungdommen: En reise til 50- og 60 tallet» (60 minutter)

Musikkens som treffer seg i ungdomstiden lir værende med deg resten av livet, her på Popsenteret kan du få oppleve et gjenhør med ditt livs lydspor i fra barndom og ungdomstid. Dette er en hyggelig omvisning med høy mimrefaktor! Finn igjen dine favoritt artister, utesteder og konserter gjennom tidene og ta en reise i Tidsmaskinrommet!

3)      «Teambygging»  (120 minutter)

Artister har til alle tider skapt en tydelig identitet og tilhørighet gjennom musikken sin. Nå er det deres tur! Gjennom en lynkarriere som popartist- med innspilling av egen hit i senterets lydstudioer, imagebygging og fotosession- vil du og dine kolleger utfordres til å utvikle tydelige bandkonsept med et særegent musikals og visuelt uttrykk. I dette popstjerneuniverset står kreativitet, samarbeid og utvikling sentralt.

For ALLE grupper: 10- 150 personer

4)       «Popsenter- intro» (20 minutter)

Popsenteret er et innholdsrikt opplevelsesmuseum, våre formidlere gir dere en kort introduksjon til senteret og norsk populærmusikkhistorie- før resten av senteret oppleves på egenhånd.

AKTIVITETER)

For ALLE grupper: 10- 150 personer

1)      «Lynkarriere» - En leken konkurranse- lag kveldens beste hit! (120 minutter).

Her får dere en introduksjon til Popsenteret før dere geleides igjennom en egen lynkarriere i popbransjen. Her får dere prøve dere som artister i studioene ved å spille inn en egen versjon av en norsk hit eller lage en helg egen låt, i tillegg til å ta bandbilder og designe et helt eget platecover. Hele omvisningen avsluttes deretter med en kåring av kveldens beste band med premier til vinnerlaget!

Inkluderer:

·         Introduksjon
·     Innspilling av låt i studio
·         Foto og design av eget platecover
·         Kåring av kveldens hit med felles fremvisning
·         Premier til vinnerlaget 

2)      «Pop-mix» -En omvisning med noe for alle! (120 minutter)

Få en introduksjon til populærmusikkens historie fra 1905 og frem til i dag. Dere løser deretter i grupper den interaktive PopsenterQuizen før dere opplever resten av senteret på egenhånd. Omvisningen avsluttes med en kåring av kvelds quiz vinner med utdeling av premie til vinnerlaget!

Inkluderer:

·         Introduksjon
·         Omvisning med PopsenterQuiz
·         Kåring av quizvinner
·         Premier til vinnerlaget

QUIZ)

For ALLE grupper: 10- 150 personer

1)      «Musikk-Quiz1.0» -Popsenter Trivia

Som Populærmusikkens hus i Oslo er vi lidenskapelig opptatt av musikk. Men masse historie, selv levd og til lært kunnskap om gårsdagens, dagens og fremtidens musikk Norge, deler vi mer en gjerne vår kunnskap og luner med våre gjester. Musikk er noe som engasjerer, sjokkerer, gleder, motiverer, distraherer, reparerer- Ja, lista er lang. Kort og godt er det noe som treffer oss alle. Fra pop og rock, til Black metal og gospel, til punk og funk- hva er det som står deg nærmest? Test dine og dine kollegaers kunnskaper.

Igjennom denne quizen finner dere kanskje ut av hvem som var svak for Krogh og Bettan?, og hva er egentlig sko-størrelsen til Lars Lillo?, og hvor var det Aslag Haugen brakk begge armene?, og hvilket dyr var det Miley Cyrus ville ha på raideren sin? og hvordan gikk det egentlig med «Knuger’n og Kleggen» i sangen av Jokke og Valentinerene?! – Hvem vet?!

Velkommen til å finne det ut sammen med oss!

 

2)      «Musikk –Quiz 2.0.» -Skreddersydd for ditt arrangement.

Våre særs musikkinteresserte formidlere skreddersyr en Musikk-quiz linket opp til deres arrangement, om dere er en bedrift eller kanskje dere brenner for en en spesifikk artist/ band, et årstall, en musikk sjanger, hva enn det måtte være- her er det dere som velger ønsket tema. Skal dere arrangere en bedriftsfest, julebord, jubileum eller bare ønsker et underholdningsbidrag i løpet av kvelden- Denne quizen passer perfekt!

Gjennom denne quizen vil dere kanskje finne ut at «Roar fra regnskap» er en kløpper på DumDum Boys, og «Gunn fra markedsføring» kan ALLE tekstene til Gabrielle, eller at «Terje fra bydel Frogner» husker datoen da Sex Pistols var i Oslo, for 20. juni 1977 da sto han på andre rad på Pingvin Club. Velkommen til å teste deres kunnskaper og historier sammen med oss!

 

3)       «Musikk- Quiz 3.0.» -Plan- B Profil
I samarbeid med managementet PLAN-B med en rekke av Norges mest eksklusive radio, TV og underholdningsbransjens profiler, og her; Quizmastere- Har vi den muligheten til å booke inn et kjent fjes til å avholde quiz med dere. Som de entertainerne og formidlerne de er kan vi love en unik opplevelse og en kveld dere sent vil glemme.

Se link for profiler og kontakt: http://plan-b.no/

DJs)

 Booking av DJ

For å skape den rette stemning for ditt arrangement har vi mulighet til å booke inn byens beste DJs. Er du på jakt etter en spesiell sjanger/ artister eller annet, gi oss beskjed og vi kontakter den rette personen for deg.

ARTIST UNDERHOLDNING)
PLAN- B Management

I samarbeid med managementet PLAN- B har vi mulighet til å booke inn en rekke eksklusive profiler som er blant Norges mest kjente og kompetente formidlere innen radio, TV og underholdningsbransjen. Er dere på utkikk etter et humorinnslag, en konferansier for kvelden eller en Quizmaster litt utenom det vanlige, da er dette noe for dere.
Se link for profiler og kontakt: http://plan-b.no/

 

ØL SMAKING v/ ØLAKADEMIET)

I samarbeid med Ølakademiet tilbyr vi ølsmakinger. Smakingen passer for grupper, vennegjenger eller firmaer. Ølakademiet tar for seg temaer som historie, produksjon, øltyper og smaking.  Gruppen blir bedre kjent med øl fra norske og internasjonale bryggerier. Man lærer også litt om glassvalg, skjenking og serveringstemperatur på øl.

Vi kan også tilby temasmakinger. Eksempler kan være: Juleølsmaking, IPA-smaking, økologisk øl, håndverksbryggerier, øl & sjokolade, ost & øl, eller med fokus på typiske ølland.

(For temasmakingene øl & sjokolade/ ost & øl vil det tilkomme et pristillegg avhengig av type råvarer som benyttes. )

Velkommen til en lærerik ølkveld på Popenteret!