Et opplevelseshus med fleksible utleiemuligheter

Popsenteret er et innholdsrikt opplevelseshus midt på Grünerløkka. Vi tilbyr komplette konferanse- og selskapspakker både dag og kveld. Med fleksible lokaler over flere plan kan vi avvikle heldagsarrangementer med et dynamisk og variert innhold. Et stort gårdsrom og takterrasse gjør det mulig å avvikle hele eller deler av arrangementet under åpen himmel!

Dyktige prosjektledere bistår med utforming og planlegging av alle typer arrangement, gir tips til servering og underholdning og tar hånd om både forberedelser og gjennomføring.


Ønsker dere et miljøskifte i løpet av arrangementet? 
Vi har mange muligheter!

  • Start kvelden med aperitiff i Foajeen før dere griper fatt på kveldens aktivitet i Museet, gå deretter til bords for en 3- retters middag i Lille Oslo, for så å ta heisen opp til Taket for dans og fest ut natten.

  • Kombiner dagkonferansen på Taket med en omvisning i Museet eller middag i Lille Oslo som en avslutning på dagen.

  • Nyt en aperitiff på tak terrassen til Taket før aktivitet eller omvisning i Museet.

  • Arranger firmafest eller jubileum med middag i Lille Oslo og live musikk på Taket.

Popsenteret har totalt tre utleielokaler på forskjellige plan, i tillegg til en omfattende museumsutstilling som strekker seg over 3. etasjer. Muligheten er mange, kontakt oss for forslag til gjennomføring av ditt arrangement. 


 
 

JOBBER DU INNEN MUSIKK- OG KULTURFELTET OG PLANLEGGER ET ARRANGEMENT SOM PASSER HOS OSS? 

POPSENTERET er både et opplevelsesmuseum og en aktivitetsarena sentralt på Grünerløkka i Oslo. Vi ønsker dialog med deg som vil skape kvalitetsopplevelser innen musikk- og kulturfeltet – og som trenger en arena.

Med «opplevelser» mener vi kurs, workshops, aktuelle debatter, intimkonserter eller lignende. Popsenteret kan i et samarbeide være både en arena og en medarrangør. Som krav stiller vi at det skal være åpent for publikum. 

Om du har en idé eller et konkret arrangement som du tror passer hos oss - ta kontakt for en prat.  Og - se ikke bort fra at vi sammen kan skape litt magi!

Ring oss på: 971 19 389
Eller skriv oss en mail: utleie @ popsenteret.no
Eller helst, kom innom for en hyggelig prat.