JOBBER DU INNEN MUSIKK- OG KULTURFELTET OG PLANLEGGER ET ARRANGEMENT SOM PASSER HOS OSS? 

POPSENTERET er både et opplevelsesmuseum og en aktivitetsarena sentralt på Grünerløkka i Oslo. Vi ønsker dialog med deg som vil skape kvalitetsopplevelser innen musikk- og kulturfeltet – og som trenger en arena.

 

Popsenteret_Foto_Anne_Marte_Foer-84.jpg

Popsenteret_Foto_Anne_Marte_Foer-100.jpg

Med «opplevelser» mener vi kurs, workshops, aktuelle debatter, intimkonserter eller lignende. Popsenteret kan i et samarbeide være både en arena og en medarrangør. Som krav stiller vi at det skal være åpent for publikum. 

Om du har en idé eller et konkret arrangement som du tror passer hos oss - ta kontakt for en prat.  Og - se ikke bort fra at vi sammen kan skape litt magi!

Ring oss på: 971 19 389
Eller skriv oss en mail: utleie @ popsenteret.no
Eller helst, kom innom for en hyggelig prat. 

 


NOEN AV VÅRE TIDLIGERE SAMARBEID: 
 


Skuespillerne i filmen Los Bando tok turen innom utstillingen vår "FUZZ!", og hadde det kjempegøy i temaparken vår!

Som et opplevelseshus gjør vi en rekke samarbeidsproduksjoner og prosjeklter med andre leverandører av opplevelse innen musikk og kultur.

Her kan du ta en snik titt på rundturen til denne gjengen. 

 

Idol har vært hos oss ved flere anledninger. Dette er fra 2016 da de ønsket å spille inn artist-introen sin her hos oss. Ta gjerne en titt. 

"Tilbake til ungdommen" (TTU) er en serie arrangementer på Popsenteret i Oslo, som består av dypdykk-intervjuer og musikalske smakebiter av profilerte aktører i populærmusikkbransjen – alle med en musikalsk karriere forankret i 50-, 60,- og 70-tallet.  Her har vi et klipp fra da Åse Klevland var hos oss.  Se arrangmentsoversikt over kommende og tidligere (TTU)- Arrangement.