Skal du arrangere dåp, konfirmasjon, bursdag, bryllupsfest, jubileum eller bare en fest?

Da har vi utleielokaler som egner seg utmerket til alt av sosiale begivenheter.

Med fleksible fest og selskapslokaler av ulik størrelse og omfang, i tillegg til underholdning og aktivitetstilbud i museet- har vi mulighet til å skreddersy løsninger etter dine ønsker og behov.


AKTIVITETER · UNDERHOLDNING · OMVISNINGER

POPSENTERET er et museum og opplevelsessenter om norsk populærmusikk. Over tre etasjer får du vite mer om og oppleve populærmusikken på en helt ny måte. Popsenteret presenterer en omfattende og imponerende musikkhistorie fra over 100 år tilbake i tid og frem til i dag. Igjennom hundrevis av artister og begivenheter, rariteter og teknologiske nyvinninger tilbyr vi både digitale installasjoner, temautstillinger og interaktive opplevelser.


MAT OG DRIKKEHVA INNGÅR I LEIEPRISEN?
Ved leie av selskapslokaler på Popsenteret inngår tilrettelegging av rom med bord og stoler etter ønsket oppsett, duker og dekketøy til servering, inkludert lyd og lys- teknikk som er selvbetjent og renhold etter arrangementet.

HVA KOMMER I TILLEGG?
Etter ønske eller behov setter vi inn vertskap i fra huset som er tilgjengelig under hele arrangementet.

Tekniske behov utover husets beholdning leies inn av eksterne leverandører og forutsetter teknikker som betjener utstyret. (Se TOPPETASJEN eller LILLE OSLO for inkludert teknikk i lokalet).

Skal det være konsert? Popsenteret har ingen backline på huset, nødvendig utstyr må leies inn av ekstern leverandør. Gi oss en oversikt over hva slags utstyr dere trenger og vi setter dere i kontakt med vår leverandør.

Arrangementer med alkoholservering har et ekstra krav til vakthold, her benytter vi vektertjenester fra PSS Securitas, vi beregner ca en vekter pr. 80 gjester. Antall deltagere, tidspunkt og innhold i arrangementet legger grunnlaget for hva vi ser som nødvendig vakthold til arrangementet.